Egészségügy

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
február 21. péntek, Eleonóra

"Napi egy alma, az orvost távol tartja!"

Április elsején - szombaton - , második alkalommal rendezte meg családi egészségnapját a Gyógyír Kht. a közelmúltban felújított Fehérvári úti rendelőben.

Egésznapos programmal várta az érdeklődőket április elsején -szombaton - a családi egészség napján a Gyógyír Kht. A főként betegségmegelőzésre épülő programokon minden korosztályt szívesen láttak a szervezők.

A kicsiket gyermekműsorokkal szórakoztatták, az idősebbek pedig olyan rutin vizsgálatokon vehettek részt, mint például a vérnyomás-és vércukorszintmérés. Aki idén eddig elmulasztotta az orvosok által ajánlott évenkénti rákszűrést, az is pótolhatta hiányosságát.

A rendezvényen azokra is gondoltak, akiknek az újévi fogadalmai között szerepelt, hogy abbahagyják a dohányzást. Ezek az emberek tanácsadóktól és prospektusokból megtudhatták hova fordulhatnak segítségért problémájukkal.

S ha már egészség, akkor a táplálkozásra is gondolni kell! A Fehérvári úti rendelőbe látogatók, az étkezési standoknál csemegézhettek a különféle reform ételek közül.

P.L-Újbuda WEB (2006. 04. 01.)

LEGFRISSEBB
×