Egészségügy

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
március 23. csütörtök, Emőke

Derékmelegítő, a divatos egészség!

Ahogy a nyárból ősz, majd az őszből tél lesz, egyre gyakrabban tűnődik el az ember, hogyan öltözködjön, hogy elkerülje a meg- és felfázást, és közben ne nézzék hóembernek a sok egymásra vett ruhadarab miatt. Aki a csípőnadrágok korában is szeretne a hidegben is divatos maradni, annak sok kockázatot kell vállalnia, már ami az egészségét illeti.


A derékmelegítő épp ezt a problémát hivatott megoldani. Miközben védelmet nyújt a hideg ellen, csinos, divatos kiegészítőjévé válhat viselője ruhatárának. Az utcán, az irodában, vagy akár kertészkedéshez is kényelmes és praktikus, és lehet vele rétegesen, mégsem izzasztóan öltözködni.

A kétrétegű sztreccspamut anyag kettős funkciót lát el: nemcsak finom puha és kényelmes, de gondoskodik a hideg elleni védelemről. A derékban szűkített forma - megfelelő méretű derékmelegítő választás esetén - pedig biztosítja, hogy sportolás közben - biciklizéskor, robogózáskor, korcsolyázáskor, síeléskor - nyújtózkodva, lehajolva, ugrálva is a helyén maradjon a 6 méretben és 9 színben kapható derékmelegítő.

Karácsonyra sapkát, sálat, zoknit, nyakkendőt ajándékozni már ciki, de egy derékmelegítőnek biztos minden családtag örülni fog.

lollee (2008. 11. 18.)

 

Kapcsolódó linkek: www.derekmelegito.hu