Egészségügy

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
augusztus 21. szerda, Sámuel, Hajna

Átadták a Fehérvári úti rendelőt

A szinte minden elemében megújult egészségközpont széleskörű szolgáltatásokkal várja a gyógyulni vágyókat.

Az ünnepélyes átadáson több kerületi vezető is tiszteletét tette, hogy megcsodálhassa a valóban európai színvonalúvá érett intézetet. Az épületet hónapok alatt, szintenként újították fel, így a betegellátást egy napra sem kellett felfüggeszteni. Molnár Gyula köszöntője után polgármesteri dicséreteket osztott ki azon dolgozók között, akik különösen sokat tettek a rendelő megújításáért. A szalagot Rácz Jenő egészségügyi miniszter vágta el, aki beszédében kiemelte, az egészségügyi szféra nehéz helyzete ellenére a fővárosban egyre több, ehhez hasonló nagyberuházás történik, s ez egy pozitív folyamatot indított el.

Az ünnepélyes avatás után a kórházi dolgozók végigkalauzolták az érdeklődőket az egyes kórtermeken, vizsgálókon. Végh Ágnes, az üzemeltető Gyógyír Kht. vezetője elmondta, a mostani állapotok eléréséhez egy fontos politikai döntésre volt szükség, mégpedig arra, hogy a rendelő irányítását Újbuda átvegye a fővárostól. Kiemelte a kardiológia fejlődését is, amely a hazánkban vezető szív és érrendszeri megbetegedések hatékony gyógyítását hivatott elősegíteni. Javítottak továbbá a járóbeteg-ellátás rendszerén és fejlettebb műszerekkel szerelték fel a vizsgálókat.

T. D. - ÚjbudaTv (2006. 03. 20.)

LEGFRISSEBB
×

Lakossági tájékoztatás

Tájékoztatjuk az érintett lakosokat, hogy 2019. május 9-én (csütörtökön) a

1117 Budapest, Szerémi sor 4. szám alatti felnőtt háziorvosi rendelőben 8.00-12.00 óra között áramszünet lesz. Ezen a napon a háziorvosi rendelések ebben a rendelőben elmaradnak.

A betegek ellátása május 10-től zavartalanul folytatódik.