Egészségügy

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 16. kedd, Csongor

Szent Kristóf Újbudai Szakrendelő

Szent Kristóf Újbudai Szakrendelő és Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft

A Szent Kristóf Újbudai Szakrendelő és Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft Budapest Főváros XI. kerület Újbuda Önkormányzatának tulajdonában álló, elsősorban a kerület lakosait kiszolgáló alap- és szakellátási feladatokat ellátó egészségügyi intézmény. Újbuda Önkormányzata 2003 júliusától vállalta át a szakellátás működtetésének feladatait a fővárosi Szent Imre Kórháztól.

 

Az egészségügyi alapellátás keretében működteti a kerületi védőnői hálózatot, biztosítja a gyermekfogászati ellátást, az iskola-óvoda egészségügyi szolgáltatást is, továbbá 30 szakterületen a járóbeteg-szakorvosi ellátást. Az intézmény tevékenységét a kerületben 26 telephelyen látja el. A központi épület a Fehérvári úti rendelő.

 

A honlapon részletesen megtálalható az összes rendelő és orvos, illetve védőnő elérhetősége és rendelési ideje, az internetes és Telefonos előjegyzési lehetőségek, emellett a szerződéses biztosítók, egészségpénztárak, kerületi magánrendelők és egyéb fizetős szolgáltatások adatai is. A gyakori kérdések menüpont alatt olyan kérdésekre is választ kaphatunk, mint pl. hogyan lehet bejelentkezni egy szakrendelésre; mikor kell beutaló; hol van OEP által finanszírozott fogszabályozás stb. Az újonnan a kerületbe költözők számára nagy segítség, hogy lakcím alapján az is kikereshető, hogy ki a háziorvosunk.

 

Tulajdonos/fenntartó: Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata

 

Székhely: 1117 Budapest, Fehérvári út 12.

 

Központi Telefonszám: +361 279-2100

 

http://www.szentkristofrendelo.hu